Indulj el, hogy megérkezhess...

Olaszrizling apartman

A fehérborok udvarában található a Juhfark és a Szürkebarát apartmannal együtt. 4- 6 személyig tudunk benne vendégeket fogadni kényelmesen, pótágyazható. Az apartman nem dohányzó. Egy hálószobával rendelkezik, a többi terület a fürdőszobát kivéve egy légterű, de mégis van egy szoba ( melyből a hálószoba nyílik) egy kicsit szeparáltabb, viszont nincsen rajta ajtó. Tágas konyhája- étkezője  és egy kamrája van. A konyhája jól felszerelt, van benne mikrohullámsütő, hűtő, sütő és tűzhely. A fürdőszobában zuhanyzó található. Az udvaron lehet grillezni, van parkolási lehetőség, és a gyermekeket játszótér várja.

 
Kis gyermekeknek kiságyat, kádat és etetőszéket dijmentesen tudunk biztosítani, ha igénylik.
 
Az apartman ára 22 000 Ft / éjszaka/ apartman függetlenül a lakók számától 6 főig, a pótágyazás díja 3500 Ft  éjszakánként.
 
Kutyákat is fogadunk,feltéve, ha szobatiszta, és a kutyus a saját plédjén illetve kosarában kap helyet. Plédet, kosarat tudunk biztosítani. Kérjük azonban a kedves gazdikat, hogy az ágyakba ne engedjék kis kedvencüket, mert azokban még fognak mások is aludni. Egy kutyusnak 1500 Ft felárat számolunk fel éjszakánként.